Vulcanizare mobila

vulcanizare mobilaAi ramas in pana? E tarziu si nu raspunde nimeni? Ai o problema de mecanica usoara si nu ai la cine apela sau masina nu porneste? Nu-ti mai bate capul sa afli ce e in neregula luand prin excludere toate variantele posibile, apeleaza acum la specialistii nostri.In cel mai scurt timp acestia se vor deplasa la locul indicat de dumneavoastra pentru a va rezolva problema cat mai rapid. Laboratorul nostru mobil este complet si include servicii variate incepanda de la o simpla pana de cauciuc, schimbare ulei,filtre,placute de frana pana la servicii de sudura inclusiv argon si tot ce tine de mecanica usoara.

Timpul costa bani,iar noi stim lucrul acesta tocmai de accea specialistii nostrii vor raspunde prompt 24 ore din 24 ,devenind oarecum cu acordul dumneavoastra un partener de nadejde la drum.Trecand peste toate aceste servicii,nu in ultimul rand, ne-am gandit si la bugetul dumneavoastra, firma noastra practicand preturi de criza pentru oameni in criza. Toate serviciile de pe site au oarecum aspect informativ, bineinteles nici o situatie nu seamana cu cealalta, preturile ar putea varia usor de la o situatie la alta, marca masinii, modelul,tonajul, complexitatea avariei avand un rol important in stabilirea pretului final, bineinteles toate acestea in limita bunului simt.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii numai in cazurile speciale, cand avariile sunt in afara orasului Vaslui.

Va multumim tuturor celor care au intrat pe acest site,si mai ales avem o deosebita stima si tot respectul pentru persoanele care prin diferite forme (mail, telefon) spune si celorlalti ca noi existam,ca avem orar non-stop si ca nu ne vom abate niciodata sa va ajutam in caz de nevoie.

Pret informativ - deplasare pe KM- 2,5 lei

truck-zone

Save